Wednesday, June 29, 2011

Oregon Trip Quiz

 

1)  On the plane ride from Newark to Chicago, how many times did Isaac yell the word “BAAAAAAAAA!” at the top of his lungs for no apparent reason?

a) 3 times

b) 5 times

c) 542,807,1514 times

.

.

.

ANSWER: C  just ask the other passengers on our flight.

.

2)  During the total 7 hour combined in-flight time, how long did Isaac sleep?

a) 20 minutes

b) 45 minutes

c) 1 hr 45 minutes

.

.

.

ANSWER: A  just ask the other passengers on our flight

.

3)  On the car ride down to Sun River, Oregon the following Friday for my family’s reunion/vacation, how many times did Isaac throw up?

a) 4 times

b) 5 times

c) 7 times

.

.

.

ANSWER: C  My poor, poor baby, and his poor, poor car seat!

.

4)  When we ran out of wipes and extra clothes during afore mentioned vomit session, and we were in the middle of nowhere with no stores to be found what did we have to use to clean up the puke?

a) ran out of wipes?  I am ALWAYS prepared and had extra!

b) ran out of wipes?  My sister who I was riding with has 6 children  and is ALWAYS prepared and had extra!

c) socks

.

.

.

ANSWER: C

.

5)  Later that night in Sun River, which member of my family had to be taken to the Bend, Oregon Emergency Room at 1AM?

a) Brian

b) Joseph

c) Isaac

.

.

.

ANSWER:  A 

.

6)  Which organ did Brian have to have removed suddenly?

a) appendix

b) gallbladder

c) tonsils

.

.

.

ANSWER:  B 

.

7)  The next night, who vomited 8+ times?

a) Joseph

b) Brian

c) Caitlin

.

.

.

ANSWER:  C

.

8)  Who had to go pick up Brian at the hospital since Caitlin was puking, even though he had to stay up ALL NIGHT the previous night in the ER with him?

a) My mom

b) My dad

c) My brother

.

.

.

ANSWER: B  Thanks pops!

.

9)  How many people in my family ended up vomiting?  (out of 25)

a) 8

b) 16

c) 12

.

.

.

ANSWER: B and 20 were sick with some version of the same flu

Joseph and Brian never ended up getting it, THank you LORD!!

.

10)  Who is still recovering from the trip and has to go do laundry, but will write a more detailed post of our otherwise-enjoyable Oregon trip later?

a) Caitlin

.

.

.

ANSWER: a (unfortunately)

7 comments:

blueviolet said...

I can NOT believe this! That is entirely too many incidents of unhappiness. Geez!!!

So sorry!

sarah said...

i am very familiar with the er in bend! my husband and i took a motorcycle ride over for my moms masters degree graduation and due to incredible stomach pain at midnight we stopped over in a hotel in bend. an hour later i called a taxi to take us to the er and jason had his perforated appendix out the next morning!

(i still cringe when we drive through bend, and its been 4 years!)

T Rex Mom said...

I was prepared to read this as I met with Colleen today. I could not believe it when she told me. It was like an not-so-funny joke.

So sad you had to go through this. I really hope everyone is better now and on the mend.

ter@waaoms said...

ew... sorry to hear the sickies put a damper on your trip, and a gallbladder surgery too!

Jen said...

Oh my, that is one heck of a vacation!

Jenners said...

I swear ... only you would have a "vacation" like this. Good Lord woman!!! Glad you survived!

septembermom said...

That sounds like it had way too many rough spots in that vacation. Glad that everyone is okay now.